SEO teksten in het Italiaans

Italiaans Online verzorgt SEO-teksten en vertalingen van uw SEO-teksten naar het Italiaans.

Italiaans Online levert specialistische vertaaldiensten op het gebied van webontwikkeling en ICT en adviseert over SEO voor de Italiaanse taal om de Italiaanse markt goed te benaderen. Hierbij letten we op de meest effectieve trefwoorden en woordcombinaties voor uw website in het Italiaans.

SEO specialist met talenkennis Italiaans

Een SEO specialist met talenkennis is onmisbaar voor een succesvolle SEO-campagne.
De zoektermen uit het Nederlands laten vertalen is soms juist niet wat u nodig heeft. Er zijn bijvoorbeeld woorden die juist onvertaald moet blijven of waarbij een combinatie van Engelse en Italiaanse woorden gebruikelijk is.

Een voorbeeld? Hotel en albergo hebben niet dezelfde lading en kunnen andere zoekresultaten geven. Wat dacht u van voli a basso costo en low-cost? Het is interessant om beide woorden in uw content te herhalen.

SEO vertalen en artikel-marketing

Meer links en blogs plaatsen op websites in uw vakgebied? Italiaans Online verzorgt content en onderzoekt waar uw artikelen het beste kunt laten plaatsen.

CMS en Webwinkels

Italiaans Online beschikt uiteraard over de nodige technische kennis van htm5 en css en heeft ruime ervaring met content management systemen (joomla en wordpress) en webwinkels om uw productbeschrijving optimaal te vertalen of aan te passen direct in uw cms-omgeving.

Nog vragen of een offerte? Neem contact: info@italiaansonline.nl