SEO-vertalingen en content optimalisatie in het Italiaans

Italiaans Online verzorgt SEO-content en vertalingen van uw SEO-teksten naar het Italiaans.

Italiaans Online levert specialistische vertaaldiensten op het gebied van webontwikkeling en ICT en adviseert over SEO en content optimalisatie voor de Italiaanse taal om de Italiaanse markt goed te benaderen. Hierbij letten we op de meest effectieve trefwoorden en woordcombinaties voor uw website in het Italiaans.

SEO specialist met talenkennis Italiaans

Een SEO specialist met talenkennis is onmisbaar voor een succesvolle SEO-campagne.
De zoektermen uit het Nederlands laten vertalen is soms juist niet wat u nodig heeft. Er zijn bijvoorbeeld woorden die u misschien juist onvertaald moet laten of waarbij een combinatie van Engelse en Italiaanse woorden gebruikelijk is.

SEO-vertaling: vertalen en copywriting voor de zoekmachines

Een seo-vertaling voldoet aan bepaalde eisen. Het is niet alleen infomatief maar ook goed gestructureed en geoptimaliseerd in termen van html en zoekwoorden verdeling, interne linking, metatags en focus zoekwoorden. Maar ook zoekgedrag is belangrijk. Misschien typt een Italiaan iets anders in dan u verwacht had. Het culturele aspekt speelt ook een rol en maakt ook een SEO-verschil. Een Italiaan zou misschien een – voor Nederlandse begrippen – normaal Engels woord fout spellen of juist niet kennen waardoor uw website of product niet gevonden wordt! Daar moet u ook mee rekening houden.

Een voorbeeld? Mouse (muis van een pc) en de vertaling hiervan topo (muis, dier) zijn twee verschillende begrippen en kunnen verkeerde zoekresultaten opleveren. Wat dacht u van voli a basso costo en low-cost? Het is interessant om beide woorden in uw content te gebruiken. We gebruiken keywords tools om nieuwe zoekcombinatie te vergroten en waar nodig is, passen de teksten aan.

Italiaanse SEO- content en linkbuilding

Meer links en blogs plaatsen op websites in uw vakgebied? Italiaans Online verzorgt specifieke webcontent en linkbuilding. We onderzoeken waar uw artikelen het beste kunt laten plaatsen, welke keywords nodig zijn in uw anchortext, we creeren geoptimaliseerd content of berichten en plaatsen deze op andere websites die naar uw website linken.

CMS en Webwinkels: technical SEO

Italiaans Online beschikt uiteraard over de nodige technische kennis van htm5 en css en heeft ruime ervaring met content management systemen (joomla en wordpress) en webwinkels om uw productbeschrijving optimaal te vertalen of aan te passen direct in uw cms-omgeving.

Nog vragen of een offerte? Neem contact: info@italiaansonline.nl