Italiaans leren parlando: conversatie Italiaans voor gevorderden

caffeIs uw Italiaans nog niet zo sciolto zoals u het zou willen? Vieni a parlare con noi!

Deze cursus (sessies van 10 lessen, wekelijks) is bestemd voor cursisten die al een aantal jaren Italiaans leren en een basiskennis hebben van de Italiaanse taal en grammatica (minimaal niveau B1 van het Europese referentiekader) en de behoefte hebben woordenschat, grammatica, luister- en spreekvaardigheden te verbeteren en uit te breiden.  Woordenschat en spreekvaardigheid staan in de lessen centraal.  We lezen regelmatig korte verhalen, een roman, een artikel uit de krant of een gedicht. We kijken naar korte films of scenes uit een film of tv-programma en deze vormt de basis voor groepsgesprekken over aspecten van de Italiaanse cultuur. Daarnaast is er ook aandacht voor het aanleren en uitbreiden van woordenschat en grammatica en voor korte schrijfopdrachten.

Thema’s: Zeer gevarieerde thema’s, nieuws, literatuur, trends en kunst.

Lestijden: Vrijdagochtend van 10.00 – 11.30
Begintijden kunnen ook in overleg op een eerder of later tijdstip.

Groepsgrootte: minimaal 4 en maximaal 10 cursisten

Cursusgeld: €125 per 10 lessen

Ingangsniveau: minimaal cursusniveau B2 van het Europese referentiekader en de behoefte hebben woordenschat, grammatica, luister- en spreekvaardigheden te verbeteren en hun woordenschat uit te breiden.

Start: elk jaar in september en februari

Voorwaarden
De lessen dient u vooraf te betalen. Als u begint, kunt u vooraf aangeven welke dagen u de les wilt volgen. Als u verhinderd bent, dan kunt u de les inhalen aan het einde van de cursus.
Dit kunt u afspreken met de docent. Bij onvoldoende aanwezigen (minder dan  3 personen) kunnen sommige lessen uitvallen. Bestelde boeken worden altijd in gebracht.

Cursuslocatie
Amicitalia – Honingstraat 14b, Hilversum, parkeren is gratis op eigen terrein.

 

Gratis proefles en inschrijven

Ook als de cursussen al gestart zijn, kunt u alsnog meedoen. U betaalt in dit geval alleen de lessen die u bijwoont (12,50 euro per les).
Als je interesse hebt om mee te doen aan de conversatielessen Italiaans, onderstaand formulier in voor een gratis proefles.

Voor informatie neem contact met Francesca: info@italiaansonline.nl
of bel 035-6834082. Bij aanmelding via de mail graag uw adresgegevens en telefoonnummer vermelden.

Aanmelden cursus Italiaans
Als u wilt inschrijven of informatie wenst over een van de bovenstaande cursussen, graag dit formulier invullen.
Conversatie beginners
Conversatie half-gevorderden
Conversatie gevorderden
Italiaans voor beginners op eigen tempo